Samarbete – Dress Like Marie Österbotten, popup Vörå

En regnig tisdag den 8 september sken solen inom mig då jag påbörjade mitt efterlängtade samarbete för min blogg. ?

Från och med september 2020 kommer jag att åka runt i Österbotten (tills vidare) och få besöka för att både testa nya trender i klädväg i olika affärer och provsmaka hälsosammare maträtter på olika kaféer och restauranger.
I slutet på september kommer jag och min kompanjon Sandra att åka besöka Fiskdisken i Vasa och träffa ägaren Isabella. Provsmaka, diskutera, fota och få en stund med Isabella.

Mitt första företagsbesök blev klädkedjan Dress Like Marie Österbotten. ?

Dress Like Marie är ett familjeföretag grundat av Marie Backman-Thors och har idag affärer på Åland, i Pargas samt i Österbotten.
Lisen Vestlin och Josefin Stagnäs-Sandberg är två kundorienterade franchiseföretagare som tillsammans driver Dress Like Marie Österbotten, och de har idag en fast butik i Bäckby, Pedersöre med överenskommen öppettid, samt kör popup-dagar/veckor på olika platser runtom i Österbotten.

Då de hade popup-vecka i GB Galleria i Vörå, åkte jag dit.

Ett par av deras vackra, färgglada klädesplagg

Jag är själv bekant med klädsortimentet, eftersom jag tidigare jobbat som klädförsäljare hos Dress like Marie.

Det jag verkligen uppskattar förutom alla färgglada och vackra klädesplagg, som även finns i enfärgade varianter, är också att denna kedja satsar på storlekar för alla! Storlekarna finns från S till 4XL, och kläderna passar alla kroppar, former och storlekar.

Deras jeansleggings i one size är mina egna favoriter! Mjuka, töjbara och sköna att ha på. Jag har köpt många par och använder dem så gott som dagligen. De finns i flera olika färger.

Jeanslegginsen finns i onesize och i olika färger

Dress Like Marie Österbotten bygger hela tiden upp sin verksamhet kring nya idéer.

De satsar förutom på popup-veckor också på stylingkvällar, packade demoväskor, som fås till jobbplatser och företag och får prövas en vecka, olika stylingpaket samt afterworkträffar. I dessa olika paket erbjuds bland annat klädprovning, styling, tips och råd samt en liten modevisning.

På tisdagsmorgonen steg jag upp tidigt och förberedde det sista med kameran, kläderna och packade väskorna inför dagen.

Jag åkte först till min goda vän och frisör Terese Heselius, som äger den mysiga och hemtrevliga frisörsalongen TH’s Hair Salon som finns i Kvevlax, och satte mig i frissastolen för ett par timmars jobb med fransar och löshår inför dagen. ?

Fastsättning av fransar och löshår

Ögonfransar i storlekarna S,M och L blandades. Likaså löshår i fyra olika blonda nyanser.

Jag använder mig av fransar med lim som fastsätts en och en (med ett allergifritt lim som min allergiska hud klarar), och fransarna blir blandade i storlekarna S, M och L. De är mycket hållbara fast de endast är limmade. Jag byter ut fransarna till nya var tredje–fjärde vecka.

Löshåret är ännu endast clips från Rapunzel, innan mitt riktiga löshår med sinettfastsättning läggs i.
Terese kan verkligen trolla och fixa mitt, korta, slitna och ofärgade hår till så snyggt, tjockt och med ett utseende som det vore äkta hår!

Resultatet efter Tereses hårjobb

Redo att starta mot Vörå! ?

Klockan 13 anländer jag till popup-utrymmet inne i GB gallerian i Vörå, och jag möts av två glada, sprudlande energiska klädförsäljare som hälsar mig varmt välkommen! ?

Jag går runt ett varv, pratar med Lisen som jag har jobbat med i klädaffären, och jag beundrar alla deras nyheter i klädväg!
Jag fotograferar där, pratar med ägarna för att få lite info och ställer mig framför kameran samt får pröva alla klädnyheter och fotograferas.

Josefin och Lisen

Jag prövar min första klädkombination

I provrummet

Vilken dag! ?

Sådan glädje på alla vis! Sådana vackra klädesplagg jag får chansen att pröva! Sådana glada och energifyllda klädförsäljare till klädföretaget!
Jag prövar många olika nyheter och får testa många härliga olika kläd- och färgkombinationer!
Kunder kommer in medan jag prövar och byter kläder och fotas,och alla möts av den positiva stämningen i affären. ?

Ett par foton från dagens olika klädprovningar:

Jag är mycket nöjd med mitt första bloggsamarbete, och jag kommer framöver även att fortsätta mitt samarbete med Dress like Marie Österbotten!

En toppenstart på mitt bloggsamarbete! ?

Bättre än så här kunde inte dagen bli!

Jag rekommenderar varmt ett besök hos både Dress like Marie Österbotten och TH’s Hair Salon!

I ett fint samarbete med:

? Dress Like Marie Österbotten

Email: Lisen@dresslikemarie.com Josefin@dresslikemarie.com
Fb: Dress Like Marie Österbotten-Pohjanmaa
Instagram: dresslikemarie_osterbotten

?‍♀️ TH’s Hair Salon
Terese Heselius
Telefon: 0503418029

?‍??✍️ Mojan Photography
Email: mojanphotography@outlook.com
Fb: mojan_365official
Instagram: mojan_365official

Text: Heidi Mojan Mattsson
Foton: Hedi Mattsson, Lisen Vestlin
TACK till B och Ingela för svenska korrekturläsning och finska översättning

 

 

 

Lämna en kommentar