Företagssamarbeten

Detta samarbete har skett via min Youtube-kanal.

 

Jag spenderade hela dagen med Lisen och Josefin, och så roligt vi hade!☺️

Kunder i alla åldrar besökte denna popup-butik, och kläderna passar verkligen alla kvinnor, alla storlekar och alla åldrar, eftersom alla klädesplagg finns i storlekarna S–4XL, och flera av klädplaggen och leggingsen är onesize.
 
Jag ser mycket fram emot nästa gång och nästa popup-ställe där jag besöker dessa fantastiska damer. 

Isabella är en ung, driven och mycket gästvänlig egenföretagare, som idag står ägare till både Köttdisken i Malax, samt till Fiskdisken i Vasa som vi nu besöker.

Stället, som både jag och Sandra nu fick besöka för allra första gången, är beläget alldeles nere vid vattnet vid Fiskstranden i Vasa, och båda beundrades vi av den otroligt vackra platsen för restaurangverksamhet.

Stället är nybyggt år 2019, och i samma byggnad finns även bland annat Restaurang Hejm.

Dress Like Marie är ett familjeföretag grundat av Marie Backman-Thors och har idag affärer på Åland, i Pargas samt i Österbotten.
Lisen Vestlin och Josefin Stagnäs-Sandberg är två kundorienterade franchiseföretagare som tillsammans driver Dress Like Marie Österbotten, och de har idag en fast butik i Bäckby, Pedersöre med överenskommen öppettid, samt kör popup-dagar/veckor på olika platser runtom i Österbotten.